Menü
A láthatatlan harc – Angyalok és démonok világa Kattintson rá a felnagyításhoz!

A láthatatlan harc – Angyalok és démonok világa

Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)

Szerző: Pajor Enikő
Kiadó: RealBook Kft.
Kiadás éve: 2013
Méret: 134 x 203 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 350

Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Mitől válhat teljessé az ember? Talán a tudástól? A regény, amellett, hogy egy manapság divatos téma "szakértőjévé" tesz, lerántja a leplet a láthatatlanról és bepillantást enged egy kíváncsian várt világba.

Miért történnek megmagyarázhatatlan dolgok az életünkben?
Az igaz történeteken alapuló izgalmas könyv a főszereplő és környezete lebilincselő élettörténetein keresztül nyújt nem hétköznapi válaszokat. A megoldhatatlan megoldhatóvá, a felfoghatatlan felfoghatóvá, az elképzelhetetlen elképzelhetővé válik.

Mindig a jó győz? Ki irányítja ezt a világot? És ki irányítja az embert?
Életbevágó kérdések merülnek fel az olvasó fejében, miközben a történet sodrása magával ragadja, kikapcsolja és szórakoztatja.

Thomas, a sármos üzletember, különleges "ajándékot" kap, melynek egyedüli célja, hogy a körülötte élők sorsát megváltoztassa. Utazásai alatt sokféle emberrel találkozik, a francia Riviéra milliárdosaitól az erdélyi kisfalu nincstelenjéig. A történet kibontakozása során kiderül, hogy halandó létére képes lesz-e élni lehetőségeivel, betölteni küldetését és megfelelően használni "ajándékát", vagy a csapdák fogja lesz. Az angyalok és démonok tevékenységét és jellemét, a főszereplő körül zajló eseményeken keresztül ismerhetjük meg.

A könyv regény – nem tanulmány!
A történet szálait a képzelet vezeti, viszont a kitalált szereplők "magukra vállalták" a valódi szereplők – az igaz történetek átélőinek – kínjait és örömeit, kudarcait és sikereit; időnként egészen a sírig (vagy azon túl is...).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő