Ön itt jár: > >

GARANCIA

Szeretnénk, hogy minden kedves Látogatónk azzal a nyugodt érzéssel böngészhessen webáruházunkban, hogy amennyiben vásárlásra szánja el magát, biztosan gyártási hibáktól és sérülésektől mentes termékhez jut hozzá, valamint vásárlási szándékával kapcsolatban utólagosan is minden indoklás nélkül meggondolhatja magát. Ennek érdekében a következő garanciális feltételeket ajánljuk vásárlóinknak.


SZUPERBIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS
Nincs annál bosszantóbb, mint várni egy értékes vagy ajándéknak szánt könyvet, és végül (akár az ajándékozás előtti utolsó pillanatban) azzal szembesülni, hogy a gondatlan csomagolás miatt kisebb-nagyobb sérülések érték, Ezért minden esetben gondoskodunk termékeink szuperbiztonságos csomagolásáról. hogy azok garantáltan ne sérülhessenek meg a szállítás során. Mindezzel együtt a gyanúsan megviselt csomagokat érdemes a futár jelenlétében megvizsgálni, és közvetlenül élni a panasz lehetőségével.

MINŐSÉGI BIZTOSÍTÁS
Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hibátlan termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat, éppen ezért igyekszünk minél alaposabban ellenőrizni, hogy az átadott termékek ne tartalmazzanak gyártási hibákat vagy egyéb sérüléseket, valamint gondoskodunk termékeink biztonságos csomagolásáról.
Ha mégis sérült vagy hibás termék kerülne Önhöz, az átvételtől számított 30 napig kérheti a termék cseréjét vagy elállhat a vásárlástól. Önt egyik esetben sem terheli semmilyen költség. Az Ön teendője annyi, hogy a nem megfelelő minőségű terméket a vásárlásról szóló számlával együtt visszaküldi a 1114 Budapest Vásárhelyi Pál utca 11/a címre. Kérjük, a terméket legyen kedves hasonlóan csomagolni, mint ahogyan Ön is megkapta. Áruházunk gondoskodik a visszaküldés díjának utólagos megtérítéséről 30 napon belül, illetve a lehető leggyorsabban elküldi Önnek a termék hibátlan változatát.

AZ ELÁLLÁS JOGA („Meggondoltam magam!”)
Vásárlóink minden indoklás nélkül meggondolhatják magukat és utólagosan is visszaléphetnek vásárlási szándékuktól. Erre alap esetben az átvételtől számított 14 napig van lehetőség, törzsvásárlóink azonban 30 napig élhetnek ezzel a joggal. Az Ön teendője, hogy a termékeket a vásárlásról szóló számlával együtt visszaküldje a 1114 Budapest Vásárhelyi Pál utca 11/a címre. Kérjük, a termékeket legyen kedves hasonlóan csomagolni, mint ahogyan Ön is megkapta. A visszaküldés díja ez esetben Önt terheli, de a visszavont megrendelésről készült számla végösszegét áruházunk 30 napon belül visszafizeti Önnek. Az egyértelmű ügyintézés érdekében fontos, hogy a termékek használatlanul, sérülésmentesen kerüljenek vissza áruházunkhoz.

Garanciánkkal, annak érvényesítésével kapcsolatban bármely kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Áruházunk pontos működését Üzletszabályzatunk tartalmazza, amelyet teljes terjedelmében ide kattintva tekinthet meg.

Miért jó nálunk vásárolni?
Barion
Garancia