Menü

SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Bízunk benne, hogy az alábbi összefoglaló hasznos áttekintést nyújt webáruházunk vásárlási és szállítási feltételeiről!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 Magyarország

 Szállítási díj

 Utánvét díj

 Szállítás utánvéttel

     799 Ft

      200 Ft

 Szállítás bankkártyás fizetéssel
 NYÁRI SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ!
 4000 Ft felett
 8000 Ft felett

     799 Ft

     399 Ft
       0 Ft

       0 Ft

 Személyes átvétel
 Könyvesbolt: 1114 Bp, Vásárhelyi Pál u. 12.

   ingyenes        0 Ft

 Szlovákia
 Románia

    3490 Ft
    3990 Ft

 

 


SZÁLLÍTÁSI IDŐ 

A csomagok várható kiszállítási ideje Magyarországon 2-5 munkanap.
Külföldi szállítás: Szlovákiába 3-6 munkanap, Romániába 4-8 munkanap.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (ingyenes)
A megrendelt könyvek és termékek a 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 12. címen (Móricz Zsigmond körtérnél) működő Filologosz Könyvesboltban vehetők át személyesen, készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. A rendelés visszaigazolását követően az átvétel időpontjáról külön értesítjük vásárolóinkat. Nyitvatartás: H-P 11:00-18:00, Szo 10:00-13:00 

SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL (799 + 200 Ft)
A megrendelt termék(ek) és a szállítás díj átvételkor a futárnak vagy a csomagponton fizetendő készpénzben (egyes esetekben bankkártyás fizetésre is van lehetőség).

Házhoz szállítás: A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 és 17 óra között. Visszaigazolásunkban értesíteni fogjuk Önt arról, melyik napon történik a szállítás, majd aznap reggel a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld, amely tartalmazza a kézbesítés várható időpontját és a futár telefonszámát. GLS depóvárosokban 17 és 20 óra közötti szállítás is igényelhető, a futárszolgálat e-mail értesítőjében megadott linken keresztül. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg a kézbesítést. A GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 802 0265 (hétköznap 7 és 20 óra között hívható).
GLS CsomagPont: A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A csomag az Ön által választott csomagpontra érkezik, amelyről e-mail értesítést kap. Az értesítést követően 5 munkanapon belül vehető át a megrendelés, érvényes személyi okmány bemutatásával. 

SZÁLLÍTÁS BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL (799 Ft)
A megrendelt termék(ek) és a szállítási díj az online fizetési felületen bankkártyával fizetendő. Kényelmesen és biztonságosan fizethet bármely Mastercard, Maestro, Visa, Electron és AmericanExpress bankkártyával. Ha ezt a fizetési módot választja, a megrendelés elküldése után automatikusan a Barion fizetési felületre irányítjuk, ahol a bankkártyáján szereplő adatok megadásával elindíthatja az utalást. A rendelés teljesítése ezt követően indul el (a fenti leírás szerint, házhoz vagy csomagpontra). 

SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE
Áruházunkban lehetőség van külföldi szállítással is rendelni. A megrendelt termék(ek) és a szállítási díj bankkártyával, a Barion online fizetési felületen fizetendő. A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti. 

RÉSZLETES ÜZLETSZABÁLYZAT
A Filologosz Könyváruházban történő vásárlás feltételeiről minden további részlet megtalálható üzletszabályzatunkban.