SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Bízunk benne, hogy az alábbi összefoglaló hasznos áttekintést nyújt webáruházunk vásárlási és szállítási feltételeiről!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Magyarország Szállítási díj Utánvét díj

Szállítás utánvéttel

     799 Ft

      200 Ft

Szállítás bankkártyás fizetéssel

     799 Ft        0 Ft

Személyes átvétel
1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 11/a

   ingyenes        0 Ft
-------------------------------------
Szlovákia
   
    3490 Ft
           
Románia     3990 Ft           


SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A csomagok várható kiszállítási ideje Magyarországon 2-5 munkanap.
Külföldi szállítás: Szlovákiába 3-6 munkanap, Romániába 4-8 munkanap.


Kedves Vásárlóink! A december 18. (hétfő) éjfélig beérkező rendelések esetében tudjuk biztosítani a karácsony előtti szállítást. Ezt követően kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy mikorra várható a szállítás. Köszönjük!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (ingyenes)
A megrendelt könyvek és termékek a 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 11/a címen (Móricz Zsigmond körtérnél) működő Filologosz Könyvesboltban vehetők át személyesen, készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. A rendelés visszaigazolását követően az átvétel időpontjáról külön értesítjük vásárolóinkat. Nyitvatartás: H-P 9:00-19:00, Szo 9:00-13:00, december 24. – január 7. ZÁRVA

SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL (799 + 200 Ft)
A megrendelt termék(ek) és a szállítás díj átvételkor a futárnak vagy a csomagponton fizetendő készpénzben (egyes esetekben bankkártyás fizetésre is van lehetőség).

Házhoz szállítás: A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 és 17 óra között. Visszaigazolásunkban értesíteni fogjuk Önt arról, melyik napon történik a szállítás, majd aznap reggel a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld, amely tartalmazza a kézbesítés várható időpontját és a futár telefonszámát. GLS depóvárosokban 17 és 20 óra közötti szállítás is igényelhető, a futárszolgálat e-mail értesítőjében megadott linken keresztül. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg a kézbesítést. A GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 802 0265 (hétköznap 7 és 20 óra között hívható).
GLS CsomagPont: A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A csomag az Ön által választott csomagpontra érkezik, amelyről e-mail értesítést kap. Az értesítést követően 5 munkanapon belül vehető át a megrendelés, érvényes személyi okmány bemutatásával. 

SZÁLLÍTÁS BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL (799 Ft)
A megrendelt termék(ek) és a szállítási díj az online fizetési felületen bankkártyával fizetendő. Kényelmesen és biztonságosan fizethet bármely Mastercard, Maestro, Visa, Electron és AmericanExpress bankkártyával. Ha ezt a fizetési módot választja, a megrendelés elküldése után automatikusan a Barion fizetési felületre irányítjuk, ahol a bankkártyáján szereplő adatok megadásával elindíthatja az utalást. A rendelés teljesítése ezt követően indul el (a fenti leírás szerint, házhoz vagy csomagpontra). 

SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE
Áruházunkban lehetőség van külföldi szállítással is rendelni. A megrendelt termék(ek) és a szállítási díj bankkártyával, a Barion online fizetési felületen fizetendő. A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti. 

RÉSZLETES ÜZLETSZABÁLYZAT
A Filologosz Könyváruházban történő vásárlás feltételeiről minden további részlet megtalálható üzletszabályzatunkban.

Miért jó nálunk vásárolni?
Barion
Garancia