Barion Pixel
Menü

24 órás dicsőítés és ima

Ár:
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)

Szerző: Prazsák László
Kiadó: Imádság Háza Alapítvány
Kiadás éve: 2014
Méret: 142 x 200 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 169

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Ma világszerte egyre több helyen hangzik Isten dicsőítése, és már sok városban szünet nélkül, folyamatosan – ahogy meg van írva: "Hogy zengjen Néked,és el ne hallgasson Felőled a dicséret: Uram, én Istenem, örökké dicsőítelek Téged!" (Zsolt. 30:13). Ez egyáltalán nem új dolog – bár ma még sokaknak szokatlan – hiszen a Mennyben mindig is szüntelenül folyt, és ebben a pillanatban is folyik Isten dicsérete.

Valamikor régen, Dávid sátorában is megszakítás nélkül, éjjel-nappal dicsőítették az Urat az énekesek, akiket Dávid állított ebbe a szolgálatba. Ahogy rohamosan közeledünk a korszak vége felé, s ahogy Jézus egyre közelebb jön hozzánk, TERMÉSZETES, hogy a Földről is egyre erőteljesebben, hangosabban és egyre folyamatosabban emelkedik a mennyei Trón elé a dicséret. Hiszen Isten méltó a dicséretre, és egyedül Ő méltó rá.

Most itt az idő, hogy a mi népünk is bekapcsolódjon ebbe a dicsőítés-folyamba, amely egy napon az egész Földet be fogja borítani. A Szerző évek óta azon fáradozik, hogy ezt előkészítse. Ebben a könyvben az Olvasó betekintést kaphat az előzményekbe, s hogy most hol tartunk és hogyan lehet ebbe bele kapcsolódni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!