Menü

A bibliai hit

Ár:
3.490 Ft (3.324 Ft + ÁFA)

Szerző: Kenneth E. Hagin
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2016
Méret:
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 400

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

Kenneth E. Hagint jogosan nevezik világméretekben a „modernkori hitmozgalom atyjának”. Közel 70 éven át hirdette a hit jelentőségét, szerepét és igazságait, miután 1933-ban, 16 évesen átadta életét a Názáreti Jézus Krisztusnak.

A bibliai hit című könyve méltán tekinthető szolgálata esszenciájának. Jelen kiadás egy kibővített, átdolgozott változata az először 1974-ben – magyar nyelven pedig 1990-ben – publikált írásának.

A szerző Isten igéjéből kiindulva arra mutat rá – miközben számos gyakorlati példát és igaz történetet is felsorakoztat –, hogy miként keletkezik a hit, és hogyan szabadítható fel az emberi élet minden területén.

„Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni, mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik, és megjutalmazza azokat, akik őt keresik – olvashatjuk a Zsidókhoz írt levél 11,6-ban. Tehát ha Isten azt követelné, hogy olyankor is legyen hitem, amikor az lehetetlen, akkor jogom lenne megkérdőjelezni az Ő igazságosságát. De ha kezembe adja mindazokat az eszközöket, amelyek által létrejöhet bennem a hit, akkor a felelősség az enyém, akár van hitem, akár nincs” – szögezi le már a könyv legelején Kenneth Hagin.

A bibliai hit olyan kérdésekre adja meg a választ, mint:
Mi a hit?
Hogyan keletkezik a hit?
Hogyan szabadíthatjuk fel a hitünket?
Mit jelent szívvel hinni?
Melyek a hit útjában álló nagy akadályok?
Hogyan lehetséges Isten hitével hinni?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!