Menü

A Föld legboldogabb emberei

Ár:
2.890 Ft
1.735 Ft (1.652 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: Demos Shakarian
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2016
Méret: 138 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 224

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Nem akarom, hogy egy nagy, centralizált szervezet legyen – úgy tű­nt, a Szent Szellem ezt az üzenetet mutatja nekünk. Természetesen gyűljetek össze időközönként, hogy inspiráljátok és buzdítsátok egymást, hogy ezáltal akkora tüzet gyújtsatok, melyet sokan észrevesznek. A mindennapi munkátokat azonban kicsiben, helyileg végezzétek, és legyetek Rám érzékenyek. Nem akarom, hogy teljesen egyformák legyetek. Sosem megyek két emberhez vagy két helyre pontosan ugyanúgy. Engedjetek teret végtelen sokoldalúságomnak.

Az örmény származású tehenész nem mindennapi éle‑történetét olvasva az ember hol nevetni, hol pedig sírni kezd, miközben azt érzi, hogy a hite folyamatosan erősödik. Amikor Demos Shakarian létrehozta a Teljes Evangéliumi Üzletemberek Nemzetközi Szövetségét, fogalma sem volt róla, mekkora hatást gyakorol, majd a szervezet férfiak és nők millióira világszerte.

Napjainkban a szövetségnek több tízezer helyi csoportja m­űködik a világnak szinte minden pontján. Tevékenységüknek köszönhetően évente több mint egymilliárd ember ismerheti meg Jézus Krisztus szeretetének sorsfordító üzenetét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!