Menü

A hit nemes harca

Ár:
2.000 Ft (1.905 Ft + ÁFA)

Szerző: Alan Vincen
Kiadó: Zúgó Szél Alapítvány
Kiadás éve:
Méret:
Oldalszám: 227
Kötés: puhatáblás

Szállítási díj: 890 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Íme egy könyv, ami építi a hitedet, magabiztossá tesz és visszaadja a reményedet a saját életeddel és a körülötted élőkkel kapcsolatban.

Megtanulhatod belőle, hogyan vesd hitedet csakis Istenbe – minden napod minden percében. Az átlagos keresztény mindennapi életének nem rész a hit – legalábbis az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a szerző él. Hónapokig éldegélhet az ember úgy, hogy nem az Istenre hagyatkozó hitre támaszkodik, hanem a hitelkártyájára, a bankszámlájára, az egészségügyi ellátásra, a biztosításra, a kormányra és más, hasonló lehetőségekre. Ritkán vetjük magunkat Isten karjába a végsőkig kétségbeesetten.

Amikor teljesen megértjük a hit mibenlétét, és ki is fejlesztjük magunkban ezt a hitet, biztos és elsöprő győzelmeket arathatunk a gonosz és minden hordája fölött. "...bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen nektek." (Máté 17:20)

E könyv célja az, hogy felfegyverezzen a hegyeket – a stressz, a csalódás, a magány, a terhek és a szomorúság hegyeit - elmozdító hittel. A hit készít utat a békességnek és a kibeszélhetetlen örömnek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő