Menü

A kenet megértése

Ár:
2.600 Ft (2.476 Ft + ÁFA)

Szerző: Kenneth E. Hagin
Kiadó: Faithline Kiadó
Kiadás éve: 2019
Méret: 140 x 216 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 284

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Semmi sem fogható Isten erejéhez!

Ma fontosabb a keresztényeknek megérteniük, hogyan mutatja be Isten az Ő erejét az életünkben, mint valaha. Tanuld meg, hogyan csatlakozhatsz rá arra az erőre, amit Isten minden hívőnek és szolgálónak a javára szán!  

A kenet megértése című könyvében Kenneth E. Hagin betekintést ad a bibliai „kenetnek” – avagy Isten életeket átformáló erejének a működésébe. Hagin tiszteletes a sokéves szolgálatában elsajátított BIBLIAI ISMERETEKKEL, SZEMÉLYES TANULSÁGOKKAL és MEGRAGADÓ TÖRTÉNETEKKEL szemlélteti, hogyan teszi Isten a kenet által elérhetővé az Ő erejét a hívők számára.

Tanuld meg, hogyan munkálkodik a kenet minden hívőben, illetve a Szent Szellem milyen sokféle módon teszi képessé a szolgálókat – pásztorokat, tanítókat és más szolgálókat – arra, hogy Isten erejéből merítve hatékonyan prédikáljanak, tanítsanak és szolgáljanak gyógyítással. Továbbá fedezd fel azt a csodálatos erőt, melyet Isten akkor mutat meg, amikor a hívők összegyűlnek az istentiszteleteken! Ez a könyv új távlatokat nyit előtted a Szent Szellem munkájáról, így a javadra fordíthatod Isten számodra is elérhető erejét!

BELEOLVASOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!