Menü

A királynő birodalma

Ár:
800 Ft
560 Ft (533 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

Szerző: C. Peter Wagner
Kiadó: Zúgó Szél Alapítvány
Kiadás éve: 2001
Méret: 141 x 204 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 122

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Ez a könyv bátorítást ad azon drámai imaválaszokon keresztül, amelyek megváltoztatták a világot az 1990-es években, és a legnagyobb szellemi aratás kellős közepébe helyeztek bennünket, amelynek a világ valaha is szemtanúja lehetett. Vajon az ima valóban megváltoztatja a világot? Nem kérdés, hogy a válasz: igen! Ebben a könyvben bátorítást kapsz azon drámai imaválaszokon keresztül, amelyek radikális módon megváltoztatták a világot az 1990-es években, és a legnagyobb szellemi aratás kellős közepébe helyeztek bennünket, amelynek a világ valaha is szemtanúja lehetett. Merre kell innen továbblépnünk? Ebben a könyvben C. Peter Wagner öt magas szintű keresztény vezető és közbenjáráó írsait gyűjtötte össze, akik segítenek megértenünk, merre tart Krisztus Testének imamozgalma az új évezredben egy még nagyobb aratás elérése érdekében.

A szerzők többek között a következő kérdésekre dnak választ: Ki ez a „Királynő” és hol van a birodalma? Miért él olyan sok megtéretlen „keresztény” a 40/70-es Ablakban? A 40/70-es Ablakért folytatott buzgó imádkozás hogyan fog hatni az egész világra? Hogyan tudjuk a Királynő birodalmának kincseit átvinni Isten Királyságába? Miben különbözik a 40/70-es Ablakért végzett imádkozás a 10/40-es Ablakért tett lépésektől?

C. Peter Wagner a Wagner Leadership Institute rektora és a Global Harvest Ministries elnöke. Széles körben elismert szakértő a gyülekezetnövekedés és a szellemi harc területén. Több mint 50 könyv szerzője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!