Barion Pixel
Menü

A kiváló nő

Ár:
1.350 Ft (1.286 Ft + ÁFA)

Szerző: Cynthia Heald
Kiadó: KIA
Kiadás éve: 2006
Méret: 142 x 197 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 132

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Mi tette Ruthot kiváló asszonnyá? Miért kérdezi Salamon, hogy derék asszonyt kicsoda találhat? S mitől lesz a mi értékünk sokkal drágább az igazgyöngynél?

„A szelíd és csendes lélek nemcsak Isten előtt értékes, hanem az ilyen nőt mások is kedvelik. Úgy öltözik, ahogy illik, de meglátják belső ékességét, mert kiegyensúlyozott és nyugodt. Kedves, megelégedett, bőkezűen ad másoknak. A derék asszony egyik legfontosabb tulajdonsága a csendes, szelíd lélek” – mondja az író.

Cynthia Heald sorozatának ebben az új kötetében arra törekszik, hogy egy „kiemelkedő” utat mutasson nekünk, nőknek – hogy ne elégedjünk meg a középszerűséggel. Olyan értékékeket építsünk az életünkbe, mint az odaszánás, a fegyelem, a bölcsesség és tisztaság. S hogy mi lesz az eredmény? A szelíd és csendes lélek el nem múló ékessége, azaz egy kiváló nő.

A SZERZŐRŐL: Cynthia Heald előadásai és könyvei révén világszerte az Isten szerinti nőiességre bátorítja a nőket. Arra, hogy legyenek céltudatosak és szabadok Krisztusban, legyenek a kegyelem gyermekei, imádkozzanak és törekedjenek a kiválóságra. Férjével a Navigators missziós szervezet munkatársai.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!