Menü

A legszentebb helyen

Ár:
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)

Szerző: Derek Prince
Kiadó: Derek Prince Ministries Hungary
Kiadás éve: 2019
Méret: 148 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 172

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Belépve Isten jelenlétébe – A dicséreten és a hálaadáson túl – A valódi imádatba

A Biblia nagyon sokat elárul Isten természetéről, arról, hogy ki Ő, mit kedvel, hogyan igényli közeledésünket. Egykor az ószövetségben  egy adott rendelet alapján  különböző áldozatokkal és ajándékokkal járultak az emberek Isten elé, most azonban már megigazítva, szellemi ajándékokkal közeledünk Hozzá; a hálaadás, a dicséret és az imádat őszinte megnyilatkozásával. A tetteken és a viselkedésen túl betekintünk oda, ahol az imádat valójában zajlik: a szívbe.

Nemcsak a dicséret, a hálaadás és az imádat fogalmát járjuk körbe, de megnevezzük az imádatunkat akadályozó tényezőket is. Választ találva arra is, hogyan lehetsz szabad a bűntudat és a bűn igájától, és hogyan nyerhetsz olyan belső békességet és örömöt, amihez semmi más nem fogható. Ne hagyd ki az imádat isteni útjának örömteli izgalmát!

Derek Prince egyedülálló módon felkészült volt igazságok és ismeretek átadására, hogy segítségükkel megfelelően és hatékonyan léphess be a Szent Isten jelenlétébe; felfedezhesd az imádat mélyebb dimenzióit; elfogadást, meghittséget, erőt, hatalmat és kinyilatkoztatást találhass a „Legszentebb Helyen”.

Micsoda örömteli izgalom van Isten hangjának meghallásában! Készülj fel, hogy megismerd, milyen csodálatos is az a „Legszentebb Hely”!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!