Barion Pixel
Menü

A szabad nő

Ár:
995 Ft (948 Ft + ÁFA)

Szerző: Cynthia Heald
Kiadó: KIA
Kiadás éve: 2004
Méret: 142 x 197 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 128

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Pál apostol a keresztyén életet futóversenyhez hasonlítja. A felszabadult futást azonban gyakran akadályozzák velünk cipelt „batyuink”. Krisztusban kapott szabadságunk megélésétől visszatartanak az élet terhei: a bántalmak, sérelmek, veszteségek, a rossz énkép, a mások véleményétől függés, a dicsőség kergetése, a tevékenységek végelátha­tatlan sora, a kétségek és a félelmek, a helytelen tanácsok. Ezek a dolgok gúzsba kötnek, és a megkötözöttség szorító érzetét keltik bennünk.

E könyv célja, hogy az Ige szavával és a pályát előttünk már megfutók gondolataival elsegítsen a szabadság útjára; hogy életkortól, körülményektől és lelki érettségtől függetlenül felismerjük és félretegyük a terheket, és új lendületet véve olyan tettekre és gondolatokra buzduljunk, amelyekre szükség van a verseny biztos befejezéséhez.

A SZERZŐRŐL: Cynthia Heald előadásai és könyvei révén világszerte az Isten szerinti nőiességre bátorítja a nőket. Arra, hogy legyenek céltudatosak és szabadok Krisztusban, legyenek a kegyelem gyermekei, imádkozzanak és törekedjenek a kiválóságra. Férjével a Navigators missziós szervezet munkatársai.

A szerző nőknek szóló bibliatanulmányai közül NŐI KISKÖNYVTÁR sorozatunk további részei: A céltudatos nő, Az imádkozó nő, A kiváló nő és Az irgalmas szívű nő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!