Menü

A szív keménysége

Ár:
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)

Szerző: Andrew Wommack
Kiadó: Andrew Wommack Ministries
Kiadás éve: 2010
Méret: 140 x 205 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 94

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A ​​PROBLÉMA: Nem csak a lázadóknak lehet kemény a szívük. Ha pontosabban körül kellene írnunk, mit értünk „keménység” alatt a szív esetében, azt mondanánk: „hideg, érzéketlen, tompa, lelketlen, hozzáférhetetlen”. Ez a „betegség” minden keresztényt megfertőz az élete valamely területén. Ez tart vissza minket attól, hogy az Úr hangját meghalljuk, és a vezetését kövessük a hétköznapokban.

AZ OKA: A szívünk állapotát az határozza meg, hogy minek szentelünk figyelmet az életben. Nem az számít, mit tudunk, hanem hogy mit gondolunk a dolgokról – ettől függ, hogy a szívünk lágy vagy kemény (Példabeszédek 23:7). Ha ezt egyszer megértjük, ugyanazt a „módszert”, amelynek segítségével érzékennyé leszünk az Isten dolgai iránt, alkalmazhatjuk arra, hogy megkeményítsük a szívünket az ördög dolgai iránt.

A MEGOLDÁSA: A kemény szív gyógyszere a teljes-tökéletes odaszánás, azaz ha az elménket egyfolytában az Isten dolgaival foglalkoztatjuk. Ez a tanítás segít tisztábban megértenünk az összefüggést hit és hitetlenség között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!