Menü

Amikor a Csend beszélni kezd!

Ár:
2.780 Ft (2.648 Ft + ÁFA)

Szerző: Molnár Róbert
Kiadó: Érted Magyarország Misszió
Kiadás éve: 2013
Méret: 150 x 205 mm
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 416

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Mindennapi igei gondolatok egy politikus tollából...

"Amikor Isten valamit mondani akar, előbb el kell csendesítenie az embert. Annak idején velem is ezt tette. Nem értettem, hogy miért emelt ki a Parlament falai közül, miért vetett véget a nagypolitikai álmaimnak, és azt sem, hogy a világi "csillogásból" miért küldött vissza az én szegényes kis falumba. Nagyon fájt, de másfél év múltával - miután elveszítettem státuszt, megbecsülést, karriert, pénzt, jövőt, álmot és majdnem a feleségemet is - mindent megértettem: Megváltóm csendet akart körülöttem! Ő ugyanis nem üvölti túl a lármát, nem lovagol a politika és az ember gyűlölethullámain, hanem a csendben beszél.

Nem lehet, hogy neked is erre lenne szükséged? Amikor kész leszel végre kizárni, vagy legalább lecsendesíteni a világi zajt körülötted és benned, akkor meghallhatod az Isten személyesen hozzád szóló szavait.

Isten az engedelmeseket ma is megmossa, felemeli és megáldja, majd szent eszközéül használja abban, hogy általuk is jobbá tehesse a világot, míg az engedetlenek menthetetlenül elvesznek. Te kikhez tartozol? E könyv a mindennapok helytállására és a győzedelmes élet megélésére bátorít." (a szerző)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!