Barion Pixel
Menü

Amikor a Menny meghódítja a Földet

Ár:
3.450 Ft
2.065 Ft (1.967 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: Bill Johnson
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2015
Méret: 152 x 228 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 344

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Természetfeletti keresztény életre születtél

„Jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a Mennyben, úgy a Földön is.” MÁTÉ 6:10

Az emberiségnek kétségbeejtő szüksége van arra, amit minden újjászületett hívő ember magában hordoz – Jézus természetfeletti erejére. Túl sokáig úgy gondolkodtunk Isten Királyságáról, mint ami egyszer majd eljön, és nem úgy láttuk, mint valóságot, amely minden hívőben jelen van. Bill Johnson pásztor arra buzdítja a keresztényeket, hogy találják meg identitásukat, mint Szent Szellemmel betöltött nép, amely képes Isten Királyságát úgy felszabadítani a Földön, ahogyan az a Mennyben megvalósul. Ezt az identitást olyan élet jellemzi, ahol a természetfeletti a természetes, és a csodák nem kivételek, hanem a hétköznapi élet részei. Az „Amikor a Menny meghódítja a Földet” különleges, tizedik évfordulós kiadása most egy negyvennapos, tanulmányozásra szánt mellékletet is tartalmaz, amely megmutatja:

  • Hogyan értsd meg identitásod a Menny polgáraként?
  • Hogyan gyakorold a hatalmadat Isten gyermekeként?
  • Ragadd meg az örökségedet – a csoda a normális keresztény életed részévé válik! Készülj fel a természetfeletti élet élményére – hiszen Isten erre hívott el!

BILL JOHNSON ötödik generációs pásztor, aki gazdag örökséggel rendelkezik a Szent Szellemben. Bill és felesége egyre több gyülekezetben szolgálnak együtt, s ezek mind részesei az ébredésnek. Ez a vezetői hálózat átlépi a felekezeti határokat, és olyan kapcsolatokat épít, amelyek segítenek a vezetőknek, hogy sikeresen szolgáljanak erővel és tisztasággal. Bill és Brenda (Beni) Johnson a Bethel Church vezető pásztorai Reddingben, Kalifornia államban. Három gyermekük és azok házastársai mindannyian teljes idejű szolgálók. Kilenc csodálatos unokájuk van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!