Menü

Apa nélkül

Ár:
3.950 Ft
2.370 Ft (2.257 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: James Dobson, Hurt Bruner
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2015
Méret: 150 x 230 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 448

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

James Dobson Magyarországon is óriási olvasótáborral rendelkezik. Könyvei világszerte rengeteg szülőnek jelentettek óriási segítséget, útmutatást gyermekeik nevelésében. Most Apa nélkül címmel első regényét vehetik kézbe az olvasók. 

"ARRA NEM SZÁMÍTOTTAM, HOGY AKI MEGÖL, KÖZBEN ÁSÍTOZIK AZ UNALOMTÓL" ( részlet a könyvből)

2042-t írunk. Bekövetkezett a régóta előre jelzett csúcs. Az emberiség történetében először feje tetejére állt a gazdasági piramis: immár több a gyenge idős ember, mint az erőteljes fiatal, s a tarthatatlan helyzetben felerősödik a kulturális tendenciák közötti viadal. Julia Davidson újságíró – aki korábban díjat nyert a szakmájában, most viszont hanyatlóban lévő pályáját igyekszik menteni – a fokozódó válságot kutatja, mit sem sejtve arról, hogy tevékenységével egy hatalmas összeesküvés bábjává válik.

Juliát apja elvesztése miatt rémálmok gyötrik, ám közben barátnője gyülekezetében vonzódni kezd egy csendes erőt sugárzó férfihoz. Miközben az Apa nélkül cselekménye magával ragadja az olvasót, az egyre bizonytalanabb és veszélyesebb világban Juliának a szakmai sikert és a magánéleti túlélést kell mérlegre tennie a döntéseiben. Az Apa nélkül eleven színekkel ábrázolja a világot, amelyet a ma érvényes tendenciák baljós beteljesedése jellemez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!