Menü

Az apai kapcsolat (antikvár)

Ár:
1.800 Ft (1.714 Ft + ÁFA)

Szerző: Josh McDowell
Kiadó: Parakletos
Kiadás éve: 2007
Méret: 129 x 206 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 168

Állapot: használt könyv

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

Az apával való kapcsolat döntő fontosságú tényező. A szerző nemcsak a bibliai családmodell értékeit védelmezi, hanem bátorítást, mintát és szempontokat ad a mai apáknak.

„Fiatal apaként nagyon meg voltam rémülve. Alkalmatlannak éreztem magam e szerepre, s attól féltem, hogy a világ kultúrája magával ragadja majd a gyermekeimet. Tudtam, hogy semmire sincs garancia, ha róluk van szó, de rájöttem, ha rátalálok az érvényes apaképre, s meg is tudom azt élni, akkor nem is olyan rosszak az esélyeim…”

Josh McDowell azóta négy gyermek édesapjaként mondhatja el, hogy „Apának lenni kiemelten fontos feladat, s nem volt még olyan korszak, amiben fontosabb lett volna, mint ma. Az apával való kapcsolat döntő fontosságú tényező egy fiatal fiú vagy lány egészsége, fejlődése és boldogsága szempontjából.” Mindezt azokkal a mentálhigiénés, viselkedéslélektani és orvosi felmérésekkel, vizsgálódásokkal összhangban állapítja meg, melyek az apahiány súlyos következményeit diagnosztizálják szerte Amerikában. Josh nemcsak a tőle megszokott határozottsággal fejti ki és védelmezi a bibliai családmodell értékeit, hanem tapasztalataiból gazdagon merítve ad szempontokat, bátorítást, mintát a meggyengült láncszemnek, az apának.

A méltán népszerű könyv 2013-ban megjelenő második kiadása a szerző időközben felnőtt gyermekeinek leveleivel bővült.

Az amerikai szerző nemzetközileg ismert előadó, író és a Campus Crusade for Christ (hazánkban: Timóteus Társaság) utazó nagykövete. Több mint száz könyv szerzője vagy társszerzője. Többek között magyarul is megjelent a Több, mint ács; Miért várj?; Az vagyok, aminek mások mondanak?; Ne dobd el a zagyad; Kérdezz bátran! című műve. Töretlenül című könyvéből megtudjuk, hogy gyermekkora Josh életének legnehezebb időszaka volt, s hogy ifjúkorában milyen küzdelmes harcokon keresztül jutott el az élő hitig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek