Menü

Az egyház következő háborúja

Ár:
2.200 Ft (2.095 Ft + ÁFA)

Szerző: Chuck D. Pierce, Rebecca Wagner Sytsema
Kiadó: Zúgó Szél Alapítvány
Kiadás éve: 2005
Méret:
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 290

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

A mi Istenünk a rend és jogosság Istene. Arra hívja egyházát, hogy állítsa helyre az igazságosságot az Ő zsinórmértéke szerint, de kiáltása gyakran süket fülekre talál a mai egyházban. Ennek eredményeként kultúránk szellemi anarchiába sodródik és megfertőzi egyéni és közösségi életünk minden területét.

Ebben a könyvben a két szerző az Úrtól kapott olyan látást oszt meg velünk, amelyből megtudjuk, hogyan fegyverkezhetünk föl a szellemi harcra olyan ellenségekkel szemben, mint a törvényszegés, az erkölcsi hanyatlás, a hamis vallások, a reménytelenség, a fásultság és az erőszak. Cselekvésre szólítanak fel minket. Szavaik sürgetőek, de reményteljesek is.

Chuck D. Pierce a Global Harvest Ministries alelnöke és a Glory of Zion International Ministries elnöke. A Világ Imaközpontjának volt igazgatója, valamint több könyv szerzője. Jól ismert próféta. Szakterülete a városok átalakítása és az imára való mozgósítás világméretekben. Rebecca Wagner Sytsemával, mint szerzőtárssal több könyvet írt, többek között a Possessing Your Inheritance, a Protecting Your Home from Spiritual Darkness, Az egyház következő háborúja, a Prayers That Outwit the Enemy és a God?s Now Time for Your Life c. műveket. Chuck és felesége, Pam hat gyermekükkel a texasi Dentonban él.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!