Menü

Bibliai sikerkalauz

Ár:
2.200 Ft
1.320 Ft (1.257 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: John Hagee
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2009
Méret: 
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 335

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

Az igazi siker titka

„Az ​​elme számára a Biblia jelenti a legfőbb útikalauzt, és rengeteg mondanivalója van azzal kapcsolatban, hogy milyen gondolatokat engedhetünk meg magunknak. Ez a könyv nem csupán a világ első számú bestsellere, hanem egyúttal a legjobb vétel is. A Biblia tulajdonképpen a keresztény civilizáció alkotmánya.”

John Hagee, a San Antonió-i Cornerstone megagyülekezet pásztora e szavakkal indokolja, hogy miért a Bibliában található alapelvek segítségével írta meg az igazi siker titkát firtató Sikerkalauzát. A hazánkban is ismert szerző hét nagy témakörbe csoportosítja a sikeres élettel kapcsolatos mondanivalóját, és minden egyes „titkot” további hét pontban tárgyal, így végeredményben negyvenkilenc olyan bibliai alapelvet tartalmaz ez a mű, amelyek Hagee pásztor közel ötvenéves szolgálata alatt megalapozottnak és időtállónak bizonyultak.

A könyv fő üzenete, hogy a siker egyikünk elől sincs elzárva. „Ha nem vagyunk sikeresek, az nem Isten hibája!” – olvashatjuk már az első lapokon. A siker itt részletezett ősi, mennyben írott receptjét követve bárki lehet sikeres!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!