Barion Pixel
Menü

Bilincsbe vert evangélisták

Ár:
1.990 Ft (1.895 Ft + ÁFA)
Szerző: Elizabeth Wagler
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Kiadás éve: 2019
Méret: A5
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 360
Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A KÖNYV A HUTTERITÁK EGY CSOPORTJÁNAK LEBILINCSELŐ TÖRTÉNETÉT BESZÉLI EL, AMELY MAGYARORSZÁG HATÁRAITÓL KÖZVETLENÜL NYUGATRA, A MAI AUSZTRIA TERÜLETÉN JÁTSZÓDOTT A 16. SZÁZADBAN.

A tizenkilenc éves Peter hirtelen megrázó izgalmak és fizikai-szellemi erőforrásait végsőkig igénybe vevő események kellős közepén találja magát. A korai halállal farkasszemet nézve vajon kimondja-e a szabadulást hozó néhány egyszerű szót?

Az ezt követő napokban és hetekben a kétségbeesés mélységei és az odaszánás tetőpontjai között hányódik, miközben helyzete egyre feszültebbé válik, mivel napokig, majd hetekig késik a rettegett végkifejlet. Az éhezés, a vallatások, a betegség és a halál mindennapos társaivá válnak, felőrölve ellenállását és aláásva hitét, reménységét és lelki nyugalmát.

Ez a tizenéveseknek és felnőtteknek szóló könyv bátorságra, az Isten iránti odaszánásra és teljes elkötelezettségre indítja az olvasót, hogy az Úrért akkor is elviselje a nehézségeket, ha a döntésének következménye üldözés vagy halál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!