Barion Pixel
Menü

Creatio – Bibliai teremtéstan

Ár:
3.200 Ft (3.048 Ft + ÁFA)
Szerző: Alexander vom Stein
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Kiadás éve: 2015
Méret: 195 x 264 mm
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 228
Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A bibliai teremtési modellt részletesen bemutató tankönyv eredetileg német nyelven jelent meg, s most örömmel adjuk az olvasóközönség kezébe a második magyar kiadását.

A CREATIO gimnazista, vagy ennél idősebb diákok számára készült. A tudomány mai állásából kiindulva még a bonyolult tények is jól érthetően magyarázhatók. A mellékelt német nyelvű DVD-n a könyv pdf-ben olvasható változata és széles körű dokumentáció segíti az elmélyülést.

A CREATIO világossá teszi, hogy a honnan és hová kérdése nem kizárólag megfigyelések és következtetések által, hanem végső soron hit által válaszolható meg. A könyv segítségével megértjük, hogy nagyon sok ma tapasztalható tény a teremtési modellel magyarázható.

A CREATIO ennek köszönhetően értékes eszköz a teremtéstan iskolai oktatásához.

„A CREATIO világos és érthető nyelvezete lebilincselő, anélkül, hogy felszínessé válna. A bibliai őstörténet magyarázatai nagyon jól sikerültek, és találóan vannak megfogalmazva. A természettudományos szakaszok lehetővé teszik, hogy könnyen bekapcsolódjunk a bonyolult témákba, és naprakész ismereteink legyenek.” Dr. Reinhard Junker, SG, Wort und Wissen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!