Menü

Csodák

Ár:
3.450 Ft (3.286 Ft + ÁFA)

Szerző: Eric Metaxas
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2015
Méret: 152 x 228 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 340

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Mik a csodák, miért történnek, és hogyan változtathatják meg az életünket

A csodák jelenségének szemnyitogató és inspiráló feltárása a New York Times népszerűségi listáját vezető Bonhoeffer – pásztor, mártír, próféta, kém szerzőjétől.

„Ezzel a gyönyörű, megindító és komoly könyvvel Eric Metaxas újból elsőrendű írónak bizonyult… A Csodák az intelligens igazság hűsítő esője.” Bret Lott, a Jewel (Ékkő) c. bestseller szerzője és a Crazyhorse szerkesztője

Mik a csodák, és miért hisznek olyan sokan bennük? Mit mondanak nekünk magunkról? És mihez kezdünk az olyan megtapasztalásokkal, amelyeket nem tudunk megmagyarázni?

A Csodákban Eric Metaxas lenyűgöző – időnként egyenesen felvillanyozó – bizonyítékokat tár elénk arra nézve, hogy van valami valóságos, amivel számolnunk kell, akármit is gondoltunk idáig erről a témáról. A Csodák egyben időszerű, átgondolt, udvarias válasz az „Új Ateisták” – Richard Dawkins, Christopher Hitchens és Sam Harris – könyveire, akik szenvedélyesen bizonygatják nemcsak a csodák és a természetfeletti lehetetlenségét, hanem azt is, hogy egyenesen káros hinni ezekben.

Metaxas – akit az ABC News „a hit szellemes nagykövetének” nevezett – a témához illő súllyal és széles látószöggel foglalkozik a csodákkal, a hit és a tudomány összeegyeztethetőségétől kezdve az olyan megdöbbentő, de jól dokumentált, valódi történetekig, melyeknek szereplőit maga is jól ismeri.

C. S. Lewisnak a témában írt 1947-es könyvének aktuálisabb, anekdotázóbb és személyesebb hangvételű változata; erőteljesen, ugyanakkor kedvesen hívja fel a figyelmünket arra, hogy a csodák nem csupán lehetségesek, de sokkal gyakoribbak is, mint azt a legtöbben valaha is képzeltük volna.

BELEOLVASOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!