Barion Pixel
Menü

Csodamozgalmak

Ár:
2.450 Ft
1.470 Ft (1.400 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: Jerry Trousdale
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2014
Méret: 143 x 205 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 230

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Arról, ahogy muzulmánok ezrei Jézus Krisztus szerelmesei lesznek

Fedezd fel a néha humoros, gyakran viszont kijózanító, mégis bátorító és igaz történeteket arról, hogy muszlim vezetők és egész iszlám közösségek miként térnek meg Krisztushoz!

A Csoda-mozgalmak elbeszélés egy bámulatos változásról, amely olyan iszlám közösségekben zajlik, ahol Jézus Krisztus igazsága sok ezer muszlim életét fordítja meg. A könyv közelről veszi szemügyre az Úr munkáját, amelyet az evangélium terjesztésében végez, és eközben kiemeli azokat a kulcsfontosságú bibliai elveket, melyek segítenek a keresztényeknek abban, hogy szeretettel telve megosszák a jó hírt a maguk lakóhelyén. A szerző körvonalazza a mások felé való szolgálat elveit, amelyek kaput nyitnak az evangélium munkája számára.

  • A megindító történeteken keresztül, amelyek arról szólnak, hogy Isten miként formálja át a muszlimok szívét Afrikában, fedezd fel te is, hogyan adhatod tovább a jó hírt hatékonyabban!
  • Fedezd fel, milyen módokon érheted el a nem hívő közösségeket szeretet és irgalmasság révén!
  • Ismerd meg a sikeres, Istentől ihletett tanítványság legfontosabb bibliai elveit!

„Ez a könyv, ezek az emberek és a csodálatos történetek valóságosak! Hallottuk, láttuk, elmentünk és együttműködtünk a CityTeammel Afrikában. Ez egy paradigmaváltó mozgalom Istentől – mindenkinek olvasnia és alkalmaznia kell a könyvet, aki elkötelezett a tanítványképzés iránt. Szívből ajánlom!” - Chip Ingram, Venture Christian Church, vezető lelkész

Jerry Trousdale az International Ministries for CityTeam International igazgatója, 2005-ben csatlakozott a szervezethez. Emellett a Final Command Ministries társalapítója. Ez a szervezet muszlim népcsoportok közötti tanítványképző mozgalmak alapításának szenteli működését. Trousdale az évek során gyülekezeteket alapított muszlimok között Nyugat-Afrikában, valamint a keresztény könyvkiadásban tevékenykedik és pásztorként szolgál Kaliforniában és Tennessee-ben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!