Menü

David Livingstone – A felfedező és misszionárius

Ár:
3.450 Ft (3.286 Ft + ÁFA)

Szerző: Sam Wellman
Kiadó: Amana7
Kiadás éve: 2017
Méret: 145 x 205 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 220

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A nagy ipari forradalom idején járunk Skócia egy eldugott falujában. Itt él és dolgozik a tinédzser David Livingstone, aki kevéske szabad idejében a Bibliát, titokban pedig a latin és a természettudományos könyveket bújja.

Bár mélyszegénységben él, szíve és elméje annál gazdagabb! Lehetetlennek tűnik ugyan, ő mégis messzi tájakra vágyik. Amikor viszont a Biblia üzenete személyesen is szól hozzá, megtapasztalja: A HITTEL NINCSEN LEHETETLEN!

Orvos-misszionáriusként "a fehér ember sírjaként" számon tartott Afrika déli csücskébe utazik, és azonnal nekivág az ismeretlen belső északi régióknak. Kalandokban és megpróbáltatásokban bővelkedő útjai során nemcsak a bennszülöttek és gyarmatosítók világát, hanem olyan természeti csodákat is felfedez, mint például a Viktória-vízesés.

Sam Wellman hihetetlenül izgalmas életrajzi regénye méltó emléket állít a viktoriánus kor ünnepelt, ám annál szerényebb felfedezőjének és igehirdetőjének, akinek bátor hite, jelleme és életútja minden korszak olvasóinak egyaránt sok tanulsággal szolgál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!