Menü

David Wilkerson – Kés, kereszt és a hit embere

Ár:
4.500 Ft (4.286 Ft + ÁFA)

Szerző: Gary Wilkerson
Kiadó: Magyar Pünkösdi Egyház OIM
Kiadás éve: 2015
Méret: 175 x 240 mm
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 333

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

„David üzenete a New York-i bandák és a környéki közösségek hatásos és életeket megváltoztató missziójával definiálható … ahogy a lenyűgöző életéről olvasol, kívánom, hogy a szíved ugyanazzal a vágyakozással égjen, hogy megismerd Krisztust az ő teljességében és dicsőségében.” (Franklin Graham, a Billy Graham Evangelistic Association és a Samaritan’s Purse elnöke és vezérigazgatója)

FÜGGŐK, BANDATAGOK, DROGDÍLEREK, akiket az Ige emészt, ahelyett, hogy az utcák falnának fel.

David Wilkerson, egy sovány pásztor a falusias Pennsylvaniából az 1950-es és ’60-as években nyakába vette New York nyomorvilágát, sokakat megnyerve a függőség mélységéből a megváltás magasságába. Akkor, a következő ötven évre tekintetét az elesettekre, az elfeledettekre, és a félretaszítottakra irányította, miközben a nemzet aludt.

Wilkersonnak radikális nézőpontja volt, mert elhitte, hogy Isten képes – és hajlandó – nagyszerű dolgokat véghezvinni az elutasítottak és az elveszettek körében. Állhatatosan kitartott abban, hogy a kultúrával szembeszállva ne mondjon le az utcán élő emberekről, még akkor sem, amikor ők már lemondtak önmagukról.

Wilkerson a kitartó szeretet és az evangélium kombinációját vitte az Amerikai Egyesült Államok bűntényekkel legfertőzöttebb városának utcáira, amit a bestseller könyve a Kés és kereszt is szimbolizál. Ebben a könyvben elolvashatod a történetből kimaradt részeket, melyeket azok teljességében fia, Gary mesél el. Egy megragadó történet, ami tele van szívfájdalommal, reménnyel és szenvedéllyel. David Wilkerson kihívás elé fog állítani, hogy vedd komolyan Isten elhívását és szeresd a legjelentéktelenebbeket – mintha csak az életed függne tőle.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!