Menü

Disznók a szalonban

Ár:
1.490 Ft
895 Ft (852 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: Frank & Ida Mae Hammond
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2010
Méret: 138 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 244

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Ez a mű, amelyet a Hammond házaspár gyakorlati kézikönyvnek szánt a démonoktól való szabadulás tárgykörében mind a szabadulni vágyók, mind az e területen szolgálók számára, olyan kérdéseket tárgyal bibliai megközelítésben, mint

  • hogyan hatolnak be a démonok egy emberbe,
  • honnan tudhatjuk, hogy valakinek szabadulásra van szüksége,
  • hogyan szolgáljunk mások, illetve önmagunk felé,
  • melyek a leggyakoribb démoni csoportosulások

A Disznók a szalonban első megjelenése óta már többen adtak ki kiváló írásokat a szabadulás témakörében, ez a könyv azonban páratlan a skizofréniáról szóló fejezetben közreadott kijelentés tekintetében, amely sokak esetében helyezte forradalmian új megvilágításba ezt az orvosilag igen nehezen kezelhető problémát, és jelentett valóságos választ ott, ahol már nem voltak válaszok!

"1973-ban, amikor először megjelent, még nagyon kevés könyv volt elérhető a szabadulás és a szellemi harc tárgykörében. Akkoriban Dr. Derek Prince és Don Basham szolgáltak aktívan e területen, és bár könyveket is megjelentettek a démonológiáról, ezzel együtt is csak nagyon csekély mennyiségű irodalom volt forgalomban. Értésemre is adták, hogy ők nemigen terveznek ilyen témájú könyvet írni, ezért Dr. Prince azt javasolta, hogy írjam meg én magam." - ezekkel a szavakkal emlékszik vissza Frank Hammond e könyv gondolatának első pillanataira. Az azóta már klasszikussá vált kötet a kilencvenes években magyarul is megjelent, most azonban javított, a szerző visszaemlékezéseivel kibővített változatot veheti kezébe az olvasó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!