Barion Pixel
Menü

Ébresztő, Magyarország!

Ár:
2.580 Ft (2.457 Ft + ÁFA)

Szerző: Molnár Róbert
Kiadó: Érted Magyarország Misszió
Kiadás éve: 2012
Méret: 140 x 199 mm
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 292

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Dr. Molnár Róbert 1998 és 2002 között volt képviselője és jegyzője a Magyar Országgyűlésnek, majd – mint írja könyvében – Isten kiemelte a világi politika elvakító reflektorfényéből és visszaküldte szülőfalujába, Kübekházára, amit akkor tragédiaként élt meg. Ma már tudja: Isten vonta ki ekkor a világi politika hangzavarából és a falu csendjében, "sötétjében", drámai mélységek közepette szólította meg.

Élete "damaszkuszi útján", egy nem várt pillanatban találkozott Jézussal, és az apostolhoz hasonlóan ő is megkérdezte: Mit cselekedjem, Uram?

Jelenleg harmadik ciklusát tölti szülőfaluja polgármestereként. Keresztény politikusként - ahová hívják - itthon és külföldön az ébredés, a helytállás és az odaszánt élet szükségességéről beszél. Így vall kötetében: "Ahhoz, hogy egy társadalomban markáns és mélyreható változások menjenek végbe, nem maradhatnak az emberek bűnnel megalkuvók. Kellenek olyan vezetők, akik gyökeresen másként gondolkodnak, és valóban kell egy igazi, őszinte, tiszta forradalom! Hiszem azonban, hogy a győztes forradalmat nem szavazófülkékben és nem gyilkos indulatokkal, egyik vagy másik oldalon harcra fogható pártkatonákkal, politikai fegyvertárakban fellelhető eszközökkel és lövedékekkel vívják, hanem hittel, imával, szeretettel, lelki fegyverzetekkel és keresztviseléssel: 'Mert noha testben élünk, de nem test szerint vitézkedünk. Mert a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek...' (2Kor.10:3-4)"

A szerző 2011-ben "Egy politikus, akit rabul ejtett Isten" címmel megjelent könyvében megdöbbentő vallomást tett a szenvedéseiről, a kilátástalanságban felragyogó reményről, ahogy leborult Isten előtt és ahogy Ő felemelte.

E kötet az előző – eddig négy kiadást megért – könyv folytatása. Neves ajánlói szerint gyakorlatias, "életszagú", elgondolkodtató, olvasmányos, nem nélkülözi a humort, ugyanakkor komoly üzenetekkel is bír.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!