Barion Pixel
Menü

Élet-Átformáló Szellemi Erő

Ár:
4.300 Ft (4.095 Ft + ÁFA)

Szerző: Derek Prince
Kiadó: Derek Prince Ministries Hungary
Kiadás éve: 2015
Méret: 149 x 230 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 516

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

Erősítsd meg a hited és változtasd meg az életed!

Hat siker könyv egy kötetben.

AZ ISTENI HELYCSERE: A teljes evangélium üzenete egy konkrét történelmi esemény körül forog: ez Jézus áldozati halála a kereszten. Ismerd meg Isten gondoskodását, aminek egyetlen mindenre elégséges alapja van minden ember számára: az a helycsere, amely a kereszten ment végbe.

HOGYAN JUTHATUNK ÁTOKBÓL ÁLDÁSBA: Az átkok és áldások nagyon valóságos dolgok. Derek Prince kutatása ebben a témában egyedülálló. Segít Neked felismerni az átkok eredetét, megérteni működésüket, és megtudhatod, hogyan tudsz megszabadulni tőlük, hogy Isten teljes áldását élvezhesd.

A SZENT SZELLEM TEBENNED: Ki ne kívánná a Szent Szellem személyét, hangját, erejét, szabadságát, örömét? Helyezd az Őt megillető helyre, és Isten bevezet Téged a személyes kapcsolat teljességébe az Ő Szent Szelleme által.

ISTEN ORVOSSÁGOS ÜVEGE (átdolgozott kiadás): Találd meg Isten receptjét a magad számára, halld meg az Ő útmutatásait, pontosan kövesd az Ő utasításait és tapasztald meg Isten Szavának mindenható erejét, hogy legyőzd a betegséget és egészségesen élhess!

SZELLEMI HADVISELÉS (átdolgozott kiadás): A keresztény élet egy tudatos hadviselés Sátán és az ő erejével szemben. Ismerd fel és éld át, hogy egy diadalmas hadsereg soraiban küzdhetsz ellene – testvéreiddel vállvetve, győzelemben a feltámadt Krisztus parancsnoksága alatt.

ÖNKÉPZŐ BIBLIAKURZUS (átdolgozott és bővített kiadás): Koncentrálj az igazságra! Az Ige felépít, megszabadít! Szánd oda magad fegyelmezetten! Tanuld meg, hogy kell tanulmányozni a Bibliát, és tapasztald meg az Ő élet-átformáló erejét.

Mindegyik könyvhöz a kötet végén mellékletek tartoznak, segítve az elsajátítást és a személyes alkalmazást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!