Menü

Ellentmondások a Bibliában?

Ár:
1.800 Ft (1.714 Ft + ÁFA)

Szerző: Stefan Drüeke, Arend Remmers
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Kiadás éve: 2018
Méret: A5
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 184

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A Bibliában található ellentmondások témája mindig is foglalkoztatta az embereket. Már az ókorban is voltak olyanok, akik feladatuknak tekintették, hogy hibákat kutassanak fel a Szentírásban. Ez a kutatás – úgy tűnik – máig sem ért véget. Ezt bizonyítja az is, hogy az interneten számtalan honlap sorol fel olyan ellentmondásokat, amelyek állítólag a Bibliában találhatók.

Ez a könyv utánajár ezeknek a kritikus kérdéseknek. A Biblia szövegét pontosan és összefüggéseiben vizsgálja, figyelembe veszi az eredeti héber és görög szöveget is. Az olvasó előtt egyértelművé válik: a Biblia hiteles és méltó a bizalomra. A sok, állítólagos ellentmondást gyorsan el lehet oszlatni, miközben az is kiderül róluk, hogy a Szentírás isteni ihletettségének szép bizonyítékául szolgálnak.

Ez a könyv nagyszerű segítség lehet a kételkedőknek és azoknak, akik nekik segíteni szeretnének. Ezenkívül azoknak is, akik Isten Igéjét szeretik, és keresik a magyarázatot az ún. nehéz igehelyekre. Az Úr Jézus mondta: „Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el” (Máté 24,35).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!