Menü

Filologosz Karácsonyi Könyvvásár 2018

Györkös Gábor
2018. 12. 07. 22:32:00


Miután sokan kérdezték, ott leszünk-e a Keresztyén Karácsonyi Könyvvásáron, kényelmesen inkább az üzletünket rendeztük át nosztalgikus tornatermi, iskolai hangulatúra. Ehhez a képeken látható dekorációt használtuk. Elvégre logikus, hogy az adventi időszakban túlzsúfolt tornateremben mászókötelek és bordásfalak között, meg a diákélet nyomait magán viselő, tablókkal díszített folyosókon lehet legjobban ráhangolódni a Karácsonyra!

A sokéves múltjával és árakcióival hívogató rendezvénnyel a kedvezmények terén is igyekszünk fölvenni a versenyt. A nagy vásárnapokon minden termékünkre 10% kedvezményt biztosítunk és ajándékkal, bejglivel is megpróbálunk kedveskedni. Ötvennél több kiadó könyvei egy helyen. Bibliák és ajándéktárgyak. Sajnos a tömeget nem sikerült reprodukálnunk, de így legalább marad lehetőség a valódi, emberi interakciókra!

A dekoráció, az előkészületek kb. 10-12 óra munkát igényelt. Bízunk benne, hogy tetszik az eredmény! Ha elég volt az ünnepi őrületből, illetve abból, hogy teljesen értelmetlen, fölösleges árakciókkal még egy kis költekezésre csábítanak amerre csak jársz, nézz be hozzánk! Garantált békesség és nyugalom vár!

Egyelőre annyi befolyásom van, hogy 32 négyzetméterről kiszorítsam a világot. Szívesen megosztom veled! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png

GALÉRIA


Ez a sarok még csak félkész, de így is nagyon hangulatos. Alig várom, hogy befejezhessem!
 


Jelenleg ilyen a kirakat kívülről. Az ablakra egy kapuhálót feszítettünk. Középen a felirat kb. annyi, célzott lövés. Nekem nem a foci jut eszembe, hanem inkább Pál apostol, aki sosem a levegőt vagdosta, hanem pontosan célzott.Böhönye. Közeli. A Böhönyei Általános Iskola '62-ben végzett tanulóinak tablója. Amint kikerült, egy úr részletesen elmerült benne. Igazából csak tablót nézegetni jött be a boltba.
 


Az igazi iskolai mászókötél. Elmaradhatatlan kelléke a valódi iskolai hangulatnak!

 


Akciós könyvcsomagjaink ezen a napon 4 kg-os medicinlabdával pózoltak. Ha legközelebb a súlyzókkal szeretnének közös képet, akkor sem fogok ellenkezni! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png
 


Ez két karcsú könyv és egy fontos téma! Tudom, hogy a csomag árából kijön egy fél best seller, amit olvasol és csökken a szókincsed, de azért egy próbát megér!
 


Búcsúznak a nagykőrösi Arany János Gimnázium '62-ben végzett tanulói is!

 

Nagy öröm számunkra, ha találkozhatunk a Filologosz Karácsonyi Könyvvásáron vagy az adventi időszak még hátra lévő részében! Mindenkinek jó készülődést kívánunk az ünnepekre!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus