Menü
Ön itt jár: > >

GARANCIA

Szeretnénk, hogy minden kedves Látogatónk azzal a nyugodt érzéssel böngészhessen webáruházunkban, hogy amennyiben vásárlásra szánja el magát, biztosan gyártási hibáktól és sérülésektől mentes termékhez jut hozzá, valamint vásárlási szándékával kapcsolatban utólagosan is minden indoklás nélkül meggondolhatja magát. Ennek érdekében a következő garanciális feltételeket ajánljuk vásárlóinknak.

SZUPERBIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS
Nincs annál bosszantóbb, mint várni egy értékes vagy ajándéknak szánt könyvet, és végül (akár az ajándékozás előtti utolsó pillanatban) azzal szembesülni, hogy a gondatlan csomagolás miatt kisebb-nagyobb sérülések érték. Ezért minden esetben gondoskodunk termékeink szuperbiztonságos csomagolásáról, hogy azok garantáltan ne sérülhessenek meg a szállítás során. Mindezzel együtt a gyanúsan megviselt csomagokat érdemes a futár jelenlétében megvizsgálni, és közvetlenül élni a panasz lehetőségével.

MINŐSÉGI BIZTOSÍTÁS
Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hibátlan termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat, éppen ezért igyekszünk minél alaposabban ellenőrizni, hogy az átadott termékek ne tartalmazzanak gyártási hibákat vagy egyéb sérüléseket.
Ha mégis sérült vagy gyártási hibás termék kerülne Önhöz, akkor az átvételtől számított 30 napon belül kérheti a termék cseréjét. Az Ön teendője annyi, hogy áruházunk valamelyik elérhetőségén jelzi, hogy nem megfelelő minőségű termék került Önhöz. Ezt követően a GLS futárszolgálat szolgáltatását igénybe véve csomagcsere keretében elküldjük a megfelelő terméket. A futár előre egyeztetett napon érkezik az Ön által megadott címre, így a hibás termék cseréjéhez postára sem kell mennie, és azzal kapcsolatban semmilyen költség nem terheli Önt.

AZ ELÁLLÁS JOGA („Meggondoltam magam!”)
Vásárlóink minden indoklás nélkül meggondolhatják magukat és utólagosan is visszaléphetnek vásárlási szándékuktól. Erre az átvételtől számított 14 napig van lehetőség. Amennyiben szeretné gyakorolni az elállást, az Ön teendője, hogy megtegye a vásárlástól és az ahhoz kapcsolódó szerződéstől való elállási nyilatkozatát, amelyhez az alább látható űrlap használható. Ezt követően áruházunk fölveszi Önnel a kapcsolatot, és az ügyintézés további részeként a termék(ek)et vissza kell juttatnia üzletünkbe a 1114 Budapest Vásárhelyi Pál utca 12. címre. Ha ehhez csomagküldést vesz igénybe, kérjük, legyen kedves a termékeket hasonlóan csomagolni, mint ahogyan Ön is megkapta. A visszaküldés díja ez esetben Önt terheli, de a visszavont megrendelésről készült számla végösszegét áruházunk 14 napon belül visszafizeti Önnek. Az egyértelmű ügyintézés érdekében fontos, hogy a termékek használatlanul, sérülésmentesen kerüljenek vissza áruházunkhoz.

Amennyiben az itt leírtakkal kapcsolatban bármely kérdése volna, örömmel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Áruházunk pontos működését Üzletszabályzatunk tartalmazza, amelyet teljes terjedelmében ide kattintva tekinthet meg.


Elállási nyilatkozat

(45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet)

Filologosz Keresztény Könyváruház
Györkös Gábor Roland Egyéni vállalkozó
Postai cím: 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 12.
Telefon: 06 1 611 5677
E-mail: filologosz@filologosz.hu