Barion Pixel
Menü

Harc az emberért korszakokon át I-II. rész

Ár:
6.500 Ft (6.190 Ft + ÁFA)

Szerző: Jónás Sándor
Kiadó: Relax Infra Kft.
Kiadás éve: 2020
Méret: 165 x 235 mm
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 231 + 335

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Ebben a könyvsorozatban megismerheted, hogy miként zajlik a nagy kozmikus harc az emberért, különböző korszakokon át.

„Harc az emberért korszakokon át” – hirdeti a könyv címe, amit kezében tart a kedves olvasó! Felteheti a kérdést: mit jelent ez? Miről is szólhat ez a könyv? Ki harcol az emberért és miért? Milyen emberért harcol az a valaki, vagy valakik? Milyen korszakokról van szó?

Nos, ez a könyv nem egy hétköznapi harcról szól, amellyel szembe találhatjuk magunkat különleges effektusokkal tarkított mozifilmekben. Nem hétköznapi szereplők a főszereplői ennek a történetnek. Nem olvasunk róluk a médiában, nem hirdetik szenzációhajhász szalagcímek létezésüket, és a hétköznapi emberek mindennapjaikban nem beszélnek róluk.

EGY KÖNYV VAN, amely részletesen beszámol erről a harcról, a harc tárgyáról, az emberről és a harc folyásáról, kimeneteléről. EZ a KÖNYV évszázadok, sőt évezredek óta vezeti a világ Bestseller listáját, mint a legolvasottabb mind közül. Az ember BIBLIA néven ismeri.

A könyv, amit az olvasó a kezében tart, EBBŐL a nagyszerű könyvből inspirálódott. Célja, hogy hétköznapi nyelven beavassa a bibliaismerő embert és a Bibliát nem ismerő embert is olyan igazságokba, amelyek befolyásolják minden ember életét előbb vagy utóbb.

A könyv célja, hogy felhívja minden ember figyelmét arra, hogy folyik EGY KOZMIKUS HARC a jó és gonosz erői között, amelynek tárgya maga az olvasó, aki kezébe veszi ezt a könyvet. Ezért mindenképp érdemes elolvasnia annak, aki bátorkodik kezébe venni, mert válaszokat kap azokra a kérdésekre, amelyeket a könyv címe elolvasásakor esetleg feltesz, amelyekkel e rövid bemutató elején találkozott: Mit jelent ez, hogy „Harc az emberért korszakokon át”? Miről is szólhat ez a könyv?  Ki harcol az emberért és miért? Milyen emberért harcol az a valaki, vagy valakik? Milyen korszakokról van szó?

A szerző reménysége, hogy az olvasó nem csak a fenti kérdésekre kap választ ebből a könyvből, hanem sok más kérdésére, amelyek a személyes létezését, létezésének értelmét érintik. Végül is … a kedves olvasóról van szó ebben a könyvben, ő a főszereplője ennek a könyvnek és érte folyik az a harc, amely korszakokon átível a kezdetektől fogva a végső megmérettetésig.

Marosi Botond, az Élő Reménység Gyülekezet tanítója

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!