Menü

Hétköznapi küldetés

Ár:
2.000 Ft (1.905 Ft + ÁFA)

Szerző: Jim Petersen, Mike Shamy
Kiadó: KIA
Kiadás éve: 2013
Méret: 142 x 197 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 264

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Pontosan ott vagy, ahol Isten látni szeretne. Isten országának polgáraként itt és most egyedülálló helyzetben vagy: szolgálhatod az Urat azáltal, hogy a hétköznapi életeddel bemutatod, milyen Istennel járni. Mindezt azok között az emberek között, akikkel nap mint nap kapcsolatba kerülsz.

Isten arra hívott el, hogy "követ" legyél a családod, a szomszédaid és a munkatársaid között. Ha életed és magatartásod visszatükrözi, hogy Isten országának polgára vagy, ez megnyeri őket.
Gondoltál már arra, hogy egy olyan apróság, mint megtanulni valakinek a nevét és rendszeresen köszönni neki megalapozza a lehetőséget, hogy összebarátkozzatok és megoszd vele az örömhírt?

A könyv szerzői segítséget nyújtanak abban, hogy más szemmel lásd a körülötted élőket. Gyakorlati tanácsokat kapsz, hogyan győzd le a gyümölcsöző élet akadályait: a félelmet, az elszigetelődést, az időhiányt és az alkalmatlanság érzését. Ez a forradalmian új szemléletű könyv rávilágít, hogy az evangélizáció nem csupán egy szűk réteg kiváltsága, akik valamiféle különleges adománnyal rendelkeznek e téren, hanem mindannyiunk hétköznapi küldetése.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!