Menü

Hogyan kövesd Isten életedre vonatkozó tervét?

Ár:
2.400 Ft
1.680 Ft (1.600 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

Szerző: Kenneth E. Hagin
Kiadó: Faithline Kiadó
Kiadás éve: 2018
Méret: 140 x 216 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 180

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Azt a szellemi pályát futod, amit Isten kijelölt számodra? Ha valaki másnak a pályáján, vagy a magad választotta pályán próbálsz futni, akkor célt tévesztesz. Arra kaptál mennyei elhívást, hogy befusd azt az utat, és célba érj azon a versenypályán, amelyet Isten személyesen számodra tervezett. A Hogyan kövesd Isten életedre vonatkozó tervét? című könyvében Kenneth E. Hagin kijelenti: „Az utolsó időkben vagyunk. Közel a vég. Döntő fontosságú évek elé nézünk, mert nagy munkát kell még elvégeznünk és sok lelket kell betakarítanunk…”

„Soha nem volt még ennyire fontos, hogy fogékonyak legyünk a Szent Szellem vezetésére, és hogy mindnyájan kövessük Isten életünkre vonatkozó tervét. Barátaim, itt az ideje, hogy formába lendüljünk! Itt az ideje, hogy komolyan vegyük Isten szolgálatát, és azzá váljunk, aminek Ő látni akar minket.”

Rajtad múlik, hogy betöltöd-e valaha azt az isteni célt, amit Ő már az idők kezdete óta elrendelt számodra. Bizonyosodj meg arról, hogy az Istentől kijelölt pályádon haladsz!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!