Menü

Ismered a jövőt?

Ár:
1.100 Ft (1.048 Ft + ÁFA)

Szerző: Joe S. Philip
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Kiadás éve:
Méret: 142 x 197 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 144

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Isten terve a jelentől az örökkévalóságig

Hogyan tartalmazhatja egy 2000 évvel ezelőtt írt könyv a jövőbeli események pontos leírását? A hírekben sokat hallunk háborúkról és konfliktusokról. Tudtad, hogy a Biblia ezeket is előre jelezte? A világtörténelem egyik legizgalmasabb időszakában élünk, mert közeledünk a próféciák következő fontos eseményéhez, a Gyülekezet elragadtatásához. Ez az esemény, ahogy a Biblia ezt előre jelzi, egy sor a világot érintő esemény kiindulópontja lesz, amik drasztikusan megváltoztatják az emberiség életét.

Ma, amikor az emberek egyre többet költenek jósokra, horoszkópokra és az asztrológia minden fajtájára, ez a könyv kitekintést

ad arra az Isten által eltervezett jövődre és a sorsodra, amit a Biblia bemutat. A Szentírás részleteiben tár elénk olyan jövőbeli eseményeket, mint az elragadtatás, a nagy nyomorúság, az Ezeréves Királyság és az öröklét.

Ha kezded megérteni Isten jövőre vonatkozó tervét, az hatással lesz arra is, hogy most hogyan éled az életedet. Segíteni fog megérteni azt is, hogy a jövőre való felkészüléshez az szükséges, hogy átadd az életedet Krisztusnak, hiszen a jövő Róla fog szólni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!