Menü

Isten felbecsülhetetlen gondolatai

Ár:
1.100 Ft (1.048 Ft + ÁFA)

Szerző: Christian Briem
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Kiadás éve: 2015
Méret:
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 164

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Felvetődhet a kérdés, hogy számunkra ma mennyire értékesek Isten gondolatai. Hiszen olyan rendkívüli időben élünk, amikor Isten az Ő Fiában, Jézus Krisztusban, az Ő életében és halálában teljesen kinyilatkoztatta magát. Ezt a kinyilatkoztatást az Újszövetség ihletett írasaiban olvashatjuk. Itt megengedi Isten, hogy belepillantsunk az Ő szívébe – a gondolataiba, azokba, amelyek már az idők kezdete óta foglalkoztatták Őt. Ezek az örök, isteni gondolatok és tervek Krisztusban öltöttek testet, Őbenne kerültek a középpontba és lettek áldássá a benne hívők számára minden időben.

Ez a néhány gondolat talán elég útravalóul, hogy elinduljunk, és felfedezzük, milyen hatalmas és végtelen az előttünk feltáruló isteni valóság.

Ez a könyv arra hivatott, hogy erősítse és elmélyítse ezt a vágyat bennünk. Számos, egymástól független cikket tartalmaz, amelyek majdnem 50 év leforgása alatt keletkeztek. A legkülönbözőbb témákat dolgozzák fel anélkül, hogy azokat valamilyen rend szerint egymással összefüggésbe hoznák.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!