Menü

Isten, Izrael és Siló

Ár:
2.990 Ft
2.093 Ft (1.993 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

Szerző: David Rubin
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2013
Méret:
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 181

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Visszatérés az ősi földre

Egyenesen az ősi bibliai földről... Egy megragadó bibliai és történelmi regény Izrael földjéről és a zsidó népről. Az Isten, Izrael és Siló a hitről és a küzdelemről szól, egyenesen Silóból, Izrael ősi bibliai földjének szívéből.

  • Ismerje meg az Izrael ősi bibliai földjén élő emberek vallási és politikai nézeteit.
  • Tudja meg az igazat arról a népről, akire gyakran utalnak úgy, mint a "kiválasztott nép".
  • Fedezze fel Izrael nemzedékének küzdelmét arra vonatkozóan, hogy betölthesse rendeltetését, miszerint "fény a nemzetek számára".

David Rubin bemutatja nekünk azokat a hősies harcot folytató családokat, akik a rengeteg akadály ellenére az ősi bibliai földön élnek, és elénk tárja elképesztő történetét arról, hogy miként menekült meg a terroristák golyói elől.

"Ez a könyv kivételes bepillantást enged azoknak a bátor pioníroknak a lelkébe, akik letelepedtek a Biblia földjén, ahogy azt az ősi héber próféciák előre jelezték." Pat Robertson, a 700-as klub házigazdája, a Christian Broadcasting Network elnöke és vezérigazgatója.

"Minden egyes oldalt az a vér és könny áztatta át, amellyel mindennap áldozatot hoznak ezért a földért. A mű azonban keresztülvezet mindet a szeretet és a hit kalandos utazásán is." Dr. Slomo Riszkin rabbi, Efrát főrabbija, az Ohr Torah Stone Főiskola és képzési program főigazgatója.

"Olyan ember mesél nekünk világosan az ősi földre való visszatérésről, a terrorizmus éles fájdalmáról, és a félrevezető béketervről, aki nemcsak olvasott ezekről, hanem minden nap első kézből tapasztalja meg ezeket az elképesztő eseményeket." Benjamin Elon, a Kneszet tagja (1996-2009) és volt turisztikai miniszter.

David Rubin, Siló egykori polgármestere, alapítója és elnöke a Siló Izraeli Gyermekek Alapítványának, egy olyan szervezetnek, amelynek célja, hogy enyhítse a gyerekek terrorizmus okozta fájdalmát és részt vegyen Izrael ősi, bibliai földjének újjáépítésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!