Menü

Isten ma is képes rá

Ár:
2.950 Ft (2.810 Ft + ÁFA)

Szerző: Kathryn Kuhlman
Kiadó: Immanuel Kiadó
Várható megjelenés: 2016. június 23.
Méret: 140 x 205 mm 
Kötés: puhatáblás 
Oldalszám: 312

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Ez a sikerkönyv több személy első kézből származó történetét gyűjti össze, akik a szklerózis multiplextől a szellemi ürességig terjedő, különböző csapásokból gyógyultak meg. Minden egyes oldal Isten emberiség iránti szeretetét sugározza. Olvasd el ezeket a bámulatos bizonyságokat, amelyeket Isten rendkívüli szolgája dolgozott fel, és tudd, hogy Isten ma is képes megtenni ezeket a dolgokat – teérted!

„Dicsértem Istent, ahogy még soha azelőtt.” Hallottam, amint Miss Kuhlman így szól: „Ne Kathryn Kuhlmant lássátok! Felejtsd el a melletted álló személyt! Nézz fel, és lásd meg Jézust, mert Ő az Egyetlen, aki megadja neked szíved kívánságát.” A kezeimet felemelve csendben így szóltam: „Uram, elveszem ezt a gyógyulást.”

Lásd meg Isten erejét és szeretetét működés közben! Ez a könyv egy klasszikus mű, amely korának legfelkentebb asszonyától származik. Minden egyes fejezet egy másik személy történetét tartalmazza. Mindegyikük hétköznapi ember, akiknek nem volt hová fordulniuk, és megtapasztalták, hogy Isten kész megérinteni őket ott, ahol éppen vannak!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!