Menü

Jézus neve

Ár:
900 Ft (857 Ft + ÁFA)

Szerző: Kenneth E. Hagin
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2016
Méret: 110 x 176 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 232

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:

Leírás

A Bibliából kiderül, hogy a keresztények lényegében ügyvédi meghatalmazást kaptak Jézustól arra, hogy használhassák a nevét. A név mögött korlátlan fedezet áll, hiszen Jézusé minden hatalom a mennyben és a földön. Ez a teljhatalom teszi hatékonnyá imáinkat, emiatt mennek ki a démonok az emberekből, és emiatt gyógyulnak meg a betegek a hívők szolgálata nyomán.

Lényegében ez Kenneth E. Hagin Jézus neve című könyvének üzenete, amelyet a kortárs egyházi vezetők már a megjelenése idején klasszikus műként értékeltek, s hatása az elmúlt évtizedekben csak tovább erősödött.

A szerző felekezeti elfogultságtól mentes, bátor, őszinte bibliamagyarázatai és a saját, sok évtizedes pásztori, prédikátori szolgálatának tapasztalataiból merített sok-sok élő példa sodró lendülettel döbbentik rá az olvasót arra, hogy mi hiányzik a mai egyházból, ami az apostoli korban még megvolt. Ugyanakkor jól használható útmutatást kapunk az eredeti keresztény mentalitáshoz, hithez való visszatérés hogyanjáról, és bepillanthatunk abba a dicsőséges jövőbe, amelyet akkor vehetünk birtokba, ha úgy használjuk és olyan tiszteletben részesítjük a minden név fölött való nevet, amelyet megérdemel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!