Menü

Kulcs a Bibliához – Ószövetség 1. rész: Törvény, történelem, költészet

Ár:
4.260 Ft (4.057 Ft + ÁFA)

Szerző: David Pawson
Kiadó: Új Remény Alapítvány
Kiadás éve: 2019
Méret: 148 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 420

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

A Kulcs a Bibliához átfogó képet nyújt arról, milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre. A nemzetközileg elismert szerző és előadó, David Pawson egész élete során összegyűjtött meglátásait osztja meg velünk a bibliai események és tanítások értelmével kapcsolatban. Magyarázatot kapunk valamennyi fontos esemény kulturális, történelmi hátterére és szellemi jelentőségére, napjainkat is érintő hatásának gondos vizsgálatával együtt. Ez a könyv fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy a teljes Bibliát megismerjük, még akár egy 12 éves is képes legyen megérteni és megjegyezni David tanítását

„El sem tudok képzelni ennél jobb könyvet friss hívők számára. Arra késztet, hogy a bibliatanulmányozás ne csak kötelező gyakorlat, hanem élvezetes hobbi legyen számunkra!”

„Ezen kívül még soha, egyetlen más könyv sem ösztönzött arra, hogy tanulmányozzam Mózes 3., 4., 5. könyvét, vagy mondjuk Jeremiás siralmait!”

„A Kulcs a Bibliához nem a teológiát sulykolja, hanem kíváncsiságot ébreszt bennünk, és vágyat a Biblia olvasása iránt!”

„Nagyon, nagyon, nagyon szeretem ezt a könyvet! Rajongok David Pawson tanítói stílusáért! Olyan érthető, és egyszerű! Remek társ a Biblia tanulmányozásához.”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!