Menü

Kulcs a Bibliához – Újszövetség 3. rész

Ár:
5.200 Ft (4.952 Ft + ÁFA)

Szerző: David Pawson
Kiadó: Új Remény Alapítvány
Kiadás éve: 2020
Méret: 148 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 528

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

Hogyan olvassuk a Bibliát egységes egészként?

A válasz a Kulcs a Bibliához adja, amely az Ószövetség első két részének a folytatása, s a teljes Újszövetséghez nyújt iránymutatást. Olvasásakor átfogó képet kaphatunk arról, hogy milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre ma. A nemzetközileg elismert szerző és előadó, David Pawson egész élete során összegyűjtött meglátásait osztja meg velünk a bibliai események és tanítások értelmével kapcsolatban. Kulcsot kapunk 2 000 évvel ezelőtt történt események ajtajához azzal, hogy szembesülünk a történelmi háttérrel és a szellemi jelentőségével. Ez a sorozat fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjük a teljes Bibliát. Könnyen olvasható, érthető, megjegyezhető akár egy tinédzser számára is.

„A Kulcs a Bibliához nem a teológiát sulykolja, hanem kíváncsiságot ébreszt bennünk, és vágyat a Biblia olvasása iránt!”

„Nagyon, nagyon, nagyon szeretem ezt a könyvet! Rajongok David Pawson tanítói stílusáért! Olyan érthető, és egyszerű! Remek társ a Biblia tanulmányozásához.”

„El sem tudok képzelni ennél jobb könyvet friss hívők számára. Arra késztet, hogy a bibliatanulmányozás ne csak kötelező gyakorlat, hanem élvezetes hobbi legyen számunkra!”

„Csodálatos! Végre valami friss, mindennapokban használható bibliatanulmány. Kiváló önmagában vagy Biblia mellé olvasni háttér információnak. Mennyire más így megérteni a Bibliát!”

David Pawson: Nemzetközi tanítószolgálatot hozott létre, elsősorban a gyülekezeti vezetők számára. Keresztyén televíziós műsorok révén vált közismertté. 91 könyvet írt, több mint 300 videó és 1700 audió tanítása érhető el. Világszerte bestseller a Kulcs a Bibliához című műve mind nyomtatásban, mind audió és videóformában egyaránt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!