Menü

L’Abri-közösség

Ár:
3.200 Ft (3.048 Ft + ÁFA)

Szerző: Francis A. Schaeffer
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2020
Méret: 142 x 197 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 244

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Svájc, 1955. Egy amerikai család beköltözik egy faházba az Alpok lejtőin 1955-ben. Nem tudják, Isten miért vezette őket oda, hogy mit kell tenniük, vagy hogy miből fognak megélni. De imádkoznak, hogy Isten vezesse hozzájuk, akiket ő választ, küldjön elegendő pénzt a családjuk és vendégeik szükségleteire, és napról napra bontakoztassa ki előttük a tervét.

Edith Schaeffer, Francis Schaeffer felesége meséli el azt a több mint harminc évet átölelő, kivételes történetet, ahogy Isten lépésről lépésre vezette őket, míg az a kis faház számos épületből álló komplexummá és nemzetközi közösséggé nőtte ki magát. Bemutatja, hogyan érkeztek mindenféle hátterű és nemzetiségű emberek a L’Abriba, hogy az igazságot és a valóságot keressék. Nemcsak új meglátásokra leltek a beszélgetések és a közös munka során, hanem olyan emberekre is, akik személyesen törődtek velük, akik figyelmesen meghallgatták a kérdéseiket, és olyan válaszokat adtak, amelyek a bibliai igazságokhoz való rendíthetetlen ragaszkodáson alapultak.

A L’Abrinak ma már számos közössége létezik különböző országokban, és több ezer ember életére volt hatással szerte a világban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!