Menü

Légy tökéletes! De hogyan?

Ár:
2.800 Ft (2.667 Ft + ÁFA)

Szerző: Derek Prince
Kiadó: Derek Prince Ministries Hungary
Kiadás éve: 2017
Méret: 148 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 222

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Hogyan élhetünk Isten teljes körű gondoskodásával? Hogyan akarhatjuk Istentől a legjobbat? Derek Prince, jól ismert szerző és bibliatanító először Isten tervét mutatja be, mely szerint lehetőségünk van Krisztus – személye és győzelme – által gyümölcsöző életet élni. Ezért bátorít bennünket arra, hogy a Szellem vezetése alatt élve tartsuk mindvégig fókuszunkban Jézust, aki mindennek a centruma, mércéje, példája és szíve. Derek ezen írásán keresztül megvilágít egy utat, hogy a Szent Szellemmel való barátságunk, hogyan emelhet egy új szintre Krisztussal, és egy újfajta közelség megtapasztalására az Atyával.

„Legyetek tehát tökéletesek, mint ahogy Mennyei Atyátok tökéletes!” (Máté 5,48)

Első ránézésre, Jézus ezen szavai meglepőek. Sőt ennek betöltése elérhetetlennek tűnhet. De valóban az lenne? Később Jézus azt mondta Pálnak: „Elég az a kegyelem, amelyet kaptál, mert az Én erőm a te erőtlenséged által éri el a célját.” (2 Korinthus 12,9)

Ne becsüljük le Isten – életünket – átformáló kegyelmét! Derek rámutat arra, hogy a tökéletességnek két, egymáshoz szorosan kapcsolódó szempontja van: érettség és teljesség. Ha végig tanulmányozzuk a 2 Péter levél 1,1–7 verseit, láthatjuk, Derek hogyan magyarázza ezeket az építőköveket és azt, hogy miként tudjuk őket sorban, egytől egyig beépíteni az életünk alapzatába. Kívánjuk, hogy ez az üzenet bátorítás legyen abban, hogy százszoros, tökéletes, célját betöltött hitvalló keresztény életet élj!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!