Menü

Lydia magazin – 2020 tavasz

Ár:
695 Ft (662 Ft + ÁFA)

Kiadó: Lydia Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 35

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Keresztény magazin nőknek

Ízelítő a tartalomból:

  • Interjú: Gyengéd szeretet erős alapokkal (Dobner Évi)
  • Nevelés: Személyre szabott szeretet
  • Szólóban: Elmaradt esküvő
  • Mit (ne) tegyünk, ha - házastársunk (még) nem hívő?
  • Sokat ér egy jó barátnő
  • Mit tehet egy anya... ha gyermeke nem követi a hit útján?

Bemutatkozás:

Miért éppen Lydia?
A magazin névadójául olyan asszonyt választottunk, akinek hétköznapjai a mai elfoglalt, dolgozó nőkéhez hasonlítható, hívő élete pedig példa lehet számunkra. A Bibliában találtuk meg, Lídia (a görögben Lydia) volt a neve. Bíborszövettel kereskedett, szívét megnyitotta Jézus Krisztusnak, otthonába befogadta az Őt keresőket. (Apostolok cselekedetei 16:14)

Kiknek szól a Lydia?
Azoknak a nem keresztény és keresztény nőknek, akik bármely életfázisban gyakorlati és lelki problémáikban biztos fogódzót keresnek. Fiatal anyukáknak, akik szeretnének egy kis lélegzethez jutni, és a gyermeknevelésről szívesen olvassák mások tapasztalatait. Házasoknak, akik kapcsolatukat akarják megerősíteni, megóvni. Egyedülállóknak, akik teljes élet után vágynak. Középkorú és idős nőknek, akiknek szükségük van rá, hogy újra átgondolják céljaikat. Szenvedőknek, akiknek hitre, bátorításra van szükségük. És mindazoknak, akik egyszerűen csak szeretnének Istenhez közelebb kerülni. Ahhoz, hogy ne adják fel a küzdelmet, valós problémáikra valós válaszokat kell kapniuk. Ezért a Lydia magazin írói őszintén megnyílnak az olvasók előtt, feltárják saját problémáikat és a megtalált megoldást is.

A Lydia alapító szerkesztője olyan evangéliumi magazint kívánt elindítani, amelyet bármely felekezethez tartozó nők – és nem keresztények is – szívesen olvashatnak. A magazin német nyelven indult, 1993. óta olvasható magyarul is. Évente kétszer, júniusban és decemberben jelenik meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!