Menü

Megvallásaim

Ár:
2.250 Ft
1.575 Ft (1.500 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

Szerző: Joel Osteen
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2014
Méret:142 x 205 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 196

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

  Olvasson bele a könyvbe a fenti "BELEOLVASOK" feliratra kattintva!

31 ígéret, amelyet kihirdethetsz az életed fölött

Az általad kimondott szavak meghatározzák azt, ahogyan élsz. Ha kimondod Isten ígéreteit, azzal az Ő elképesztő áldásait vonhatod magadra. Ha mindössze napi öt percet azzal töltesz, hogy ezeket az igéket olvasod, és kihirdeted Isten Igéjének hatalmát életed fölött, meg fogsz lepődni azon, ami következik.

A harmincegy részből álló könyv megmutatja a Szentírás legerőteljesebb ígéreteit, és arra buzdítja az olvasót, hogy egy hónapon át mindennap hirdessen ki közülük egyet-egyet. Ezek a megvallások megerősítik Isten ígéreteit egészségünk, családi örökségünk, döntéseink, pénzügyeink, gondolataink, jövőképünk és nehézségeink leküzdése terén.

Joel Osteen a houstoni Lakewood Gyülekezet vezető pásztora Texasban. A Lakewood számos amerikai forrás szerint az Egyesült Államok legnagyobb és legdinamikusabban növekvő gyülekezete, amelynek istentiszteletein hetente negyvenötezer felnőtt vesz részt. Több millióan nézik Joel nemzeti és nemzetközi csatornákon közvetített üzeneteit. Feleségével, Victoriával, és gyermekeikkel Houstonban élnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!