Menü

Miért történnek rossz dolgok Isten népével?

Ár:
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)

Szerző: Derek Prince
Kiadó: Derek Prince Ministries Hungary
Kiadás éve: 2019
Méret: 148 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 166

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben.

„Ha Isten szeret, miért megyek át ezen a próbán? Miért van annyi nyomorúság, szenvedés, üldöztetés és igazságtalanság a világon?” Feltetted már ezeket a kérdéseket?

Isten népe ma is megtapasztalja az élet kihívásait. Van azonban egy meghatározó tényező, ami a hit embereit elválasztja: a reménység. Derek Prince, a 20. század egyik leghitelesebb bibliatanítója arra szólít fel, hogy reménységgel telve nézz szembe az életed legsúlyosabb nehézségeivel.  A Miért történnek rossz dolgok Isten népével? című könyvében olyan örök érvényű igazságokat oszt meg Jób könyvéből, amelyek horgonyként szolgálnak bármilyen viharban. Megtudhatod, milyen szerepet játszik a Sátán és a bűn a különféle élethelyzetekben.

Felkészülhetsz arra, hogy hittel reagálj a megpróbáltatásokra. Friss látást nyerhetsz Isten szuverenitásáról, prófétikus szavaiból. Megtapasztalhatod Isten vigasztalását, bátorítást adhat, hogy Isten kijelenti neked jóságát, és bőséges gondoskodását. Isten hatalmának és szeretetének igazságában, békességet és erőt meríthetsz – függetlenül attól, hogy miféle kihívással kell szembe nézned! Megérted, hogy van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!