Barion Pixel
Menü

Nem pusztán rajongó

Ár:
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)

Szerző: Kyle Idleman
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2014
Méret: 140 x 215 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 224

Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

 Olvasson bele a könyvbe a fenti "BELEOLVASOK" feliratra kattintva!

Hogyan válhatunk Jézus teljesen elkötelezett követőjévé?

"Kyle szavai egyszerre mélyrehatóak és gyakorlatiasak." (Max Lucado)

„Jézus sohasem kért minket arra, hogy kívülállóként a partvonalon üljünk, és szurkoljunk az ügyének.” Craig Groeschel, a LifeChurch.tv vezető pásztora

Követed Jézust, vagy csak egy rajongója vagy? Az értelmező szótár a rajongót lelkes csodálóként definiálja. A rajongók elég közel akarnak lenni Jézushoz, hogy ennek minden előnyét élvezzék, de nem elég közel ahhoz, hogy áldozatot hozzanak. Jól megvannak azzal, hogy elismételnek egy imát, hétvégenként gyülekezetbe járnak, és kiragasztanak egy Jézus-halat az autójuk hátuljára. De Jézus valóban csak egy ilyen mértékű kapcsolatot akar?

Jézust soha nem érdekelte, hogy csodálói legyenek. Ő nem rajongókat keres.

A Nem pusztán rajongó kihívása az, hogy gondold végig, mit jelent valójában, hogy kereszténynek nevezed magad. Olyan egyenes nyíltsággal, ahogy valószínűleg nem hallod a vasárnapi iskolában, Kyle arra hív, hogy vess egy őszinte pillantást Jézussal való kapcsolatodra. Talán radikálisnak tűnik követésre szóló hívása, de Jézusnak ez a vágya minden hívő számára.

„Vedd elő a szövegkiemelő filcedet, és engedd, hogy Kyle visszavigyen a kereszténység lényegéhez. Talán még soha nem élvezted jobban a kihívást, mint most, hogy ezt az egyértelmű, lenyűgöző és magával ragadó könyvet olvasod!” Lee Strobel, több New York Times bestseller írója

Kyle Idleman tanító pásztor a kentuckyi Louisville-ben található Southeast Christian Churchben, amely Amerika ötödik legnagyobb gyülekezete. Ő a szerzője és a műsorvezetője a H2O: A Journey of Faith (H2O: Hitbeli utazás) és a The Easter Experience (A Feltámadás megtapasztalása) című díjnyertes videofilm-sorozatnak. Kyle-nak és feleségének, DesiRae-nek négy kiskorú gyermeke van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!