Menü

Nyelvedben a sorsod

Ár:
1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)

Szerző: Derek Prince
Kiadó: Derek Prince Ministries Hungary
Kiadás éve: 2018
Méret: 135 x 195 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 120

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

SZÜKSÉGE VAN-E A NYELVEDNEK GYÓGYULÁSRA?

Lehet rosszul használni a nyelvünket, ami nem áldást, jólétet, hanem kárt, bajt és veszedelmet hozhat életünkre? Hallottál már az édes pletykafalatokról? Tudtad, hogy a hazug és hízelkedő ajkak megtévesztést szólnak, és hogy az elhamarkodott beszéd a bolondnál is rosszabb? Tudtad, hogy a Bibliának sok és fontos tanítása van az ajkaink használatáról?

A szavak pedig hosszútávon meghatározzák sorsunkat, életet fakasztanak, vagy áldásforrásokat tömnek be. Mindezeknek oka van, hisz a szívünk túlcsordul a szánkon. Sajnos sok keresztény nem fordít különösebben gondot beszéde megtisztítására. Te ne legyél közülük való!

Derek Prince, bibliatanító hat betegséget elemez, amitől gyakran megfertőződik az életünk, és bizonyos esetekben végzetes lehet, ha ellenőrzés nélkül marad. Derek üzenete segít, hogy felismerd e veszélyeket, átgondold szavaidat, és időben kormányozd az életedet a megfelelő irányba, elkerülve a hajótörést és a szerencsétlenségeket. Tanít és buzdít a nyelv helyes használatára, hogy sikert és teljes, tökéletes üdvözülést hozzon életedbe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!