Menü

Őrült szeretet

Ár:
2.750 Ft (2.619 Ft + ÁFA)

Szerző: Francis Chan, Danae Yankoski
Kiadó: Immanuel Kiadó
Kiadás éve: 2016
Méret: 140 x 210 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 304

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Lenyűgözött a rendíthetetlen Isten

Őrületes, tántoríthatatlan, mindenható szeretet. Eltűnődtél már valaha azon, hogy esetleg elszalasztjuk ezt a szeretetet?

Ha igazán belegondolsz, meglehetősen őrületes az egész. A világmindenség Istene – a nitrogén, a tűlevél, a galaxisok és az E-moll Teremtője, radikális, feltétlen, önfeláldozó szeretettel szeret minket. S mi a mi tipikus válaszunk minderre? Gyülekezetbe járunk, dalokat énekelünk, és megpróbálunk nem káromkodni.

Akár szavakba öntötted már, akár nem… mind tudjuk, hogy valami nem stimmel. Talán a szíved legmélyén arra vágysz, hogy szakíts a jelenlegi állapottal? Valódi hitre éhezel, amely világunk problémáira kézzelfogható, mi több, radiális megoldásokat kínál? Isten szenvedélyes szerelmi kapcsolatra hív téged. A vallásos beletörődöttségre nem az a válasz, hogy keményebben dolgozunk a „tedd ezt, ne tedd azt” listán, hanem az, hogy szerelembe esünk Istennel. Ha úgy találkozol az Ő szerelmével, ahogyan azt Francis leírja, nem maradsz ugyanaz az ember, aki voltál. Hiszen amikor őrülten szerelmes vagy valakibe, minden megváltozik.

A könyvben szereplő fejezetek végén egyéni vagy kiscsoportos tanulmányozásra alkalmas tanulmányozó rész szerepel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!