Menü

Pénzügyek a Biblia tükrében

Ár:
2.600 Ft (2.476 Ft + ÁFA)

Szerző: Balázs István
Kiadó: Ekklesia Gyülekezet
Kiadás éve: 2012
Méret: 140 x 195 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 234

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

"Célom a "lehetőségek földjére" kalauzolni Kedves Olvasóimat egy ősi térkép segítségével. Olyan Bibliai elveket fogok feltárni, amelyek reménységet adnak a kiábrándult és csalódott embernek. Határozottan állítom, hogy ezek az elvek drágábbak az aranynál, amely az 1800-as évek közepén milliókat hozott lázba. Hogy számodra mennyit érnek, azt csak Te magad állapíthatod meg!" (a szerző)

"(...) Balázs István zseniálisan mutatja be, hogy a megoldás az orrunk előtt van, s felhívja a leglényegesebb dologra a figyelmünket: ha Istennek, embernek tetsző módon kezeljük a pénzügyeinket, csodálatos, az egész életünket átölelő szellemi kincsekben részesülhetünk." (részlet az előszóból)

Balázs István az Ekklesia Gyülekezetek alapító és vezető lelkésze. 1964-ben született Kolozsváron. Teológiai oklevelét a Southern Bible Institute and Seminary-ről szerezte Atlanta, Georgia államból. A Magasságos Isten "gyönyörűséges Igéjének" tanulmányozására, és az abból merített, életet pártoló elvek tanítására szentelte életét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!